Happy dog Lam & Ris

At fodre med fuldfoderet, NaturCroq Lam og Ris, er en stor succes i særdeleshed hos følsomme hunde! Det ekstremt sunde foder består af letfordøjelige kvalitets ingredienser så som lækker lam, ris og næringsrige Omega 3 + 6 fedtsyrer fra solsikke og rapsolie – vigtig for en sund og skinnende pels. NaturCroq Lam & Ris er derfor ideel til alle hunde med en følsom fordøjelse og et normalt energi- og proteinbehov.

 

15 kg  309,00 kr

Happy dog Balance

Det letfordøjelige premium fuldfoder, NaturCroq Balance,  er ideelt til alle voksne hunde med et normalt energibehov. Det unikke krokette mix giver din hund en særlig smagsoplevelse! Den sunde opskrift med hytteost, spinat og gær er god for mave,  fordøjelse og tarmfunktion. NaturCroq Balance er også ideel til alle følsomme hunde.

 

15 kg  309,00 kr

Happy dog Aktive

Det letfordøjelige premium fuldfoder, NaturCroq Active, er ideelt til alle voksne hunde med et øget energibehov. Den smagfulde krokette indeholder protein fra fisk og fjerkræ af høj kvalitet. Kombineret med de værdifulde Omega 3 + 6 fedtsyrer fra solsikke - og rapsolie tilfører NaturCroq Active et hurtigt energi tilskud til alle brugshunde, agility- og sportshunde – uden at belaste kroppen.

 

15 kg  309,00 kr
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk