Brun/hvid Tæve
Født d. 15-04-2008

DJR reg nr.: 10-0687-10

Om Lucy :

Buccleuch Ophelia af Nykilde - til daglig Lucy - hentede jeg hos David Lisett i januar 2010. David Lisett havde på dette tidspunkt Lucy og en kuldsøster, og da han havde for mange hunde til, at han kunne føre dem ordentlig, så fik jeg muligheden for at købe Lucy.

David Lisett er utrolig omhyggelig med sin træning, så Lucy var så godt som færdigtrænet, da jeg købte, så opgaven for mig var, at hun skulle blive fortrolig med mig og mine kommandoer samt få en masse erfaring, da hun jo var en ung hund.

David Lisett nåede at føre hende én gang på markprøve i England i Novice med en 3. plads som resultat ( novice = åben klasse i DK).

Stamtræ
Far: FTCH Maesyronen Market Trader
Mor: FTCH Annickview Anna

Se hele stamtræ her

Lucy er efter FTCH Annickview Anna, som er en tæve med en imponerende sejrsliste. Hun har vundet både det engelske og irske mesterskab og har derudover fået et utal af placeringer ved markprøver og mesterskaber i øvrigt. Hendes far, FTCH Maesyronen Market Trader, har 2 år i træk fået "bestået" ved det engelske mesterskab og det 3. år opnåede han en 2. vinder ved mesterskabet.

Se hele FTCH Annickview Annas sejrsliste her

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk