Happy dog Fit & Well Mini

Adult Mini indeholder 26 % letfordøjeligt protein af bedste kvalitet og tilsvarende 14 % fedt med umættede Omega 3 + 6 fedtsyrer for en sund livsstil. Fra dyr og planter af god kvalitet. Den særlige opskrift, i ekstra lille krokette størrelse med Happy Dog Supreme LifePlus Concept ®, er lavet af naturlige ingredienser og er helt perfekt til alle voksne hunde op til 10 kg. Energiindholdet i Adult Mini er tilpasset til  hundens naturlige behov for motion 2 til 3 timer om dagen.

 

 4 kg  132,00 kr

 

Happy dog Fit & Well Medium

Adult Medium indeholder 24 % nærende protein af bedste kvalitet og tilpasset med 12 % fedt med umættede Omega 3 + 6 fedtsyrer for en sund livsstil. Fra dyr og planter af god kvalitet. Den særlige opskrift i passende krokettestørrelse med det unikke Happy Dog Supreme LifePlus Concept ® er lavet af naturlige ingredienser og er helt perfekt til alle voksne hunde fra 10 – 25 kg. Energiindholdet i Adult Medium er tilpasset hundens naturlige behov for motion 2 til 3 timer om dagen.

 

12,5 kg  348,00 kr

 

Happy dog Fit & Well Maxi

Adult Maxi indeholder 23 % værdifuld protein af den bedste kvalitet med tilpasset 12 % fedt med umættede Omega 3 + 6 fedtsyrer for en sund livsstil. Fra dyr og planter af god kvalitet. Den særlige opskrift, i ekstra stor krokettestørrelse med det unikke Happy Dog Supreme LifePlus Concept ®, er lavet af naturlige ingredienser og er helt perfekt til alle voksne hunde fra 26 kg. Energiindholdet i Adult Maxi er tilpasset til hundens naturlige behov for motion 2- 3 timer om dagen.

 

15 kg  400,00 kr

Happy dog Fit & Well Sport.

Adult Sport er skabt specielt til sports- og brugshunde med et højt aktivitetsniveau samt gravide og lakterende tæver. Foderet indeholder 28 % dyreprotein og 16% fedt suppleret med Happy Dog Life Plus Concept® og originale New Zealandske muslinger. Det er et særdeles sundt foder, som øger din hunds ydeevne. Energiindholdet passer til en hund i høj aktivitet mindst 3 timer om dagen.

 

15 kg  409,00 kr
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk